Yleinen

Mandala toppi

Päästiin koulussa opetelemaan tekstiilitulostimen käyttöä. Haastavaa, masiina on järkyn kokonen ja siinä on monta työvaihetta ennen kun pääsee itse asiaan. Suuttimet putsattava, väriä lisätään ennen jokaista käyttökertaa, kuva käsitellään photoshopissa, siirretään tikulla toiselle koneelle joka on yhteydessä tulostimeen, käsitellään kangas, prässätään, asetellaan kangas ja varmistetaan että on tarpeeks kireellä, poistetan roskat, tulostetaan, ja lopuksi putsataan tulostin. Huh..yhden kuvan takia ei missään tapauksessa kannata tulostimelle mennä. Sarjana jos tekee niin on loistava. Jälki mikä tulostimesta tulee on super hyvä. Kankaaseen ei jää mitään tuntua tulostuksesta, niinkuin usein printti paidoissa tulostusjälki tuntuu muoviselta tai silikoniselta. Pieni miinus tässä että ensimmäisen pesun jälkeen kuva haaleni jonkin verran. Ehkä se olis pitänyt prässätä vielä kunnolla tulostuksen jälkeen.

Tässä ihan random mandala kuva, joka on otettu netistä. Topin kaavat tehty vanhasta topista. Samalla kun tulosteltiin oli mahdollista tulostaa pesulappuja ja logolappuja. kuvissa näkyy myös ne.

wp_20161024_003

wp_20161025_002

 

wp_20161025_003