Yleinen

Heijastavaa

Tossa taannoin oli ota lapsi mukaan töihin päivä. Käytiin tarvike ostoksilla ja tehtiin tuollaisia rintanappi heijastimia myyntiin. Tähän vuodenaikaan kaikki tummat kuosit tuntuu olevan kovaa huutoa ja kun istuu tuolla ratin takana, niin ihmisiä joilla ei ole heijastimia on mahdoton nähdä. Mutta on myös mahtavaa huomata että kokoajan keksitään uusia ideoita käyttää heijastinkangasta takkeihin, reppuihin, käsineisiin ym. asusteisiin. Uutena bongasin jokin aika sitten heijastavan spray maalin. Niissäkin oli vaihtoehtoja vaikka minkälaisille pinnoille. Suositeltiin lastenvaunuihin, postilaatikkoihin, polkupyöriin, työkaluihin, reppuun, oman pihan kiviin tai tolppiin jotka aiheuttaa vaaranpaikkoja ym ym. Jopa oman lemmikin voi suihkuttaa eläimille tarkoitetulla heijastavalla spray maalilla:D Irtoaa pesussa.