Info ja Kaupan ehdot

Yritys

Teperiitus on yhden naisen yritys, joka myy tuotteita netissä, myymälässä ja tapahtumissa. Y-tunnus 2583943-5.

Maksaminen

Nettikaupasta ostettaessa saat yhteenvedon ja maksutiedot tilauksesta näytölle ja sähköpostiisi. Tuotteet maksetaan tilisiirtona. Toimitus postitetaan, kun maksu näkyy tilillä.

Jos haluat noutaa tuotteen myymälästä, sovi ajankohta sähköpostilla tai puhelimella. Myös tilauksen viestikenttään voi laittaa ehdotuksen noutoajankohdasta. Maksun voi suorittaa pankkisiirtona tai käteisellä noudettaessa.

Toimitus

Tuotteet toimitetaan postilla 1. luokassa. Postituspäivät tiistai ja torstai. Jos tilaat useita tuotteita, toimituskulut otetaan suurimman tuotteen mukaan ja loput toimitetaan ilmaiseksi.

Tilauksen vastaanottamisesta ja tuotteen lähettämisestä laitetaan sähköposti-ilmoitukset. ”Oma tili” osiosta voi käydä lisäämässä kommentteja tilaukseen, jos käyttäjä on rekisteröitynyt tilauksen yhteydessä. Tilaaminen onnistuu myös ilman rekisteröitymistä.

Palautusoikeus

Nettikaupasta tilattuna ostajalla on 14 päivän palautusoikeus. Ilmoita palautuksesta viimeistään 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Jos ilmoitat palautuksesta sähköpostilla, laita mukaan myös tilausnumero.

Teperiitus hyvittää tuotteen ostohinnan ja palautuksesta aiheutuneet kohtuulliset kulut 30 päivän kuluessa siitä kun Teperiitus on vastaanottanut palautetun tuotteen myyntikelpoisena.

Ostajan toivomukesta valmistetulle tuotteelle ei myönnetä palautusoikeutta ilman pätevää syytä, joka voi olla esimerkiksi tuotteen viallisuus.

Yhteystiedot

Sähköposti:

teija(a)teperiitus.fi

Puhelin:

0404131249

Teija Lenjas
Teperiitus Tmi