Yleinen

Katamaraani patjaprojekti

Huhtikuussa tehtiin yhteistyössä Yksilö designin kanssa iso projekti Mad cats Oy:lle. He ovat pienristeilyitä tarjoava yritys Helsingissä. Katamaraani Paradiselle uudistettiin iso osa istuin sekä selkänoja patjoja. Vanhat siniset päälliset terenauhoinen sai lähteä ja tilalle tuli uudet mustat päälliset. Kankaana käytettiin sunbrellaa, joka kestää hyvin sää olosuhteita ja uv säteilyä. Vanhoista patjanpäällisistä irroitettiin pohjaverkot, uudistettiin tarvittaessa vetoketjuja/vetimiä. Jokainen patja piti kaavoittaa erikseen, koska kaikki olivat erilaisia. Iso osa oli kaksi osaisia, joka hankaloitti työstämistä. Vaikka vanhat päälliset purettiin, ne olivat venyneet ajan saatossa niin paljon, että niistä ei saanut piirrettyä suoraan kaavoja. Uusi kangas oli venymätöntä ja se piti saada napakaksi patjan päälle, joten pelivaraa ei ollut paljoa. Jokainen patja oli yksilö.

Työstettiin koko huhtikuu viikonloppuineen tämän projektin parissa ja hauskoja hetkiä oli paljon:) Suuri kiitos kuuluu myös kärsivällisille asiakkaille, sillä korjausompelua ei juurikaan ehtinyt huhtikuussa tehdä. Jono kavoi valtavan suureksi.

Patjoja oli 28kpl.