Yleinen

Erikoismateriaalin työstämistä kotona

Kävi niin että meidän trampasta oli jysähtänyt yksi kiinnike. Metalli linkki, joka oli kiinni trampoliini kankaan alapuolella hihnassa, oli irronnut. Ihan vinkkinä kaikille muillekkin, että kannattaa säännöllisesti tarkistaa ne ompeleet millä trampoliinin kankaan kiinnikkeet on ommeltu. Uusia lankoja ostaessani tein omat johtopäätökset, mikä on aina tietty super hyvä;-) Vaikutti siltä että ainakin meidän tramppa oli ommeltu extra vahvalla polyesteri langalla. Extra vahva tossa on kyllä toimiva, mutta se ei ollut säänkestävä. Tramppaa kuitenkin pidetään parhaimmassa tapauksessa keväästä pitkälle syksyyn ulkona. No Eurokankaasta sitten hakemaan nylon lankaa. Kestävää ja säänkestävää. Ainakin toivon niin ja senhän näkee sitten ensikesän lopulla miten on toiminut. Kotikonekkin jaksoi mukavasti pyörittää paksua tramppa kangasta kun vaihdoin siihen farkkuneulan. Hyvin pelitti. Sit vaan ympäri ommellen ja vahvistuksia kiinnikkeiden kohdille. Tosi monen kiinnikkeen kohdalla vanhat ompeleet olikin napsahtanu poikki. Mietin vaan että aikamoinen turvallisuusriski.

Tramppaan vaihdettu lisäksi turvaverkon vetoketju ja reunapehmusteeseen uudet kuminauhat.

 

wp_20161002_21_12_07_pro img-20161002-wa0003