Yleinen

Penny Knock Knock

Mun hupparihimo pahenee. Oon muutaman vuoden ettinyt ”täydellistä” hupparia netistä/kaupoista tuloksetta. En löydä mitään mikä erilaisuudellaan jotenkin säväyttäis samaan aikaan kun sen väri, koko, laatu ja ehdottomasti tärkein, hupun koko ja muoto olis kohdillaan. Joo tiedän et kuulostaa vähän tyhmältä, mut jos vaatteista puhutaan niin toi on mun heikko kohta. Tai ehkä jopa jo päähänpinttymä. Jotkut kerää kenkiä, toiset hattuja tms. Mä huppareita.

No, yhtenä päivänä kuitenkin tajusin, että jos en sitä kaupasta löydä, niin teen sen itse. Vielä en tiedä miltä sen haluan näyttävän, mutta sillä välin voi tehdä muita kivoja hupullisia vaatteita.

Luulen että tehtyjä huppareita tulee aina välillä ajatuksenvirtaa osioon postailtua. Ja hei, toki postaan heti pitkän jutun kuvineen jos se ”täydellinen” eteen astuu:)

Ennen kuin löytää hyvän ja itselleen sopivan kaavan, kannattaa tehdä proto. Protossa pystyy helposti tekemään tarvittavat muutokset ja siirtämään ne takas kaavalle. Siten ei tule sellaisia ”hitsi tää ei sovi mun kropalle” tuskailuja. Tuossa yksi proto.
WP_20160428_16_04_16_Pro

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

WP_20160428_16_04_45_Pro

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Penny Knock Knock huppari.

WP_20160429_16_18_56_Pro